Trimtoestellen

De zeelucht bij Nieuwvliet doet wonderen voor je gezondheid, maar wat minstens zo goed voor je is, is lekker buiten sporten op de Hardloop- en trimroute Nieuwvliet. Er staan allerlei sporttoestellen, gewoon in de open lucht, waar je aan een gezond lichaam kunt werken

Mettenijedijk - Molenweg: Trim- en Bootcamp
Hier kun je jezelf goed afmatten op de parralel bars, push-up bars, situp bench, free runner, crosstrainer, powerbike, flex wheel, pull-up bars en stretching post. Tijdens een lekkere krachttraining komen al je spiergroepen wel een keer aan bod. De toestellen kunnen gebruikt worden voor een pittige en intensieve workout, maar zijn wel zeer toegankelijk. Ook als niet ervaren fitnesser kun je hier prima uit de voeten. Pas wel de intensiteit van je training een beetje aan.

Nieuwehovendijk: Exercise en vitaliteit
Trim je fit en sport je hoofd lekker leeg op de trimapparaten aan de Nieuwehovendijk (push-up bar, upper body trainer, free runner en body flexer). De nadruk ligt hier iets meer op cardio en beweeglijkheid. Bewegen is goed voor je hele lichaam. Zelfs bij een laag verzet werk je al goed aan je conditie. Je ademhaling en hartslag gaan omhoog. Je verbrandt meer vetten en de spiergroepen die in beweging komen, raken goed doorbloed en blijven daardoor soepel.

Mosseldijk - Sint Bavodijk: Play Sport
Sporten is fun voor iedereen. Hier vind je de leukste en ontspannendste sporttoestellen van de Hardloop- en trimroute Nieuwvliet: duikelrek, stretcher, evenwichtsbank en hangbank. Hier kun je ook met de kids komen sporten. Samen kopje duikelen of kijken wie er het langst op de evenwichtsbank kan staan. Wil je gewoon even genieten van het moment? Kijk dan lekker om je heen vanaf de hangbank. Adem in, adem uit… ook goed voor je gezondheid!